İç Ve Dış Dudak Ameliyatları


İc ve dis dudak ameliyatı nasıl olur

 Dış genital bölgenin iç bölümdeki ufak iç dudaklar "labium minus" dışta kalan üzeri hafif tümsek görünümündeki dış dudaklar ise "labium majus" olarak isimlendirilmektedir. İç dudakların üst yüzünde tüy yoktur, dış dudaklarda genital bölgedeki tüylerle kaplanmıştır. Labium minus redüksiyonu-İç dudakların düzeltmek için yapılan ameliyata labioplasti denilir.


G noktası Büyütme Nasıl Yapılır?


Cinsel birliktelik sırasında vajinal orgazmı sağlayan g noktası ameliyat sonrasında cinsel ilişkiçok  daha doyurucu olmakta ve kişi daha kolay orgazm olabilir  bir hale gelmektedir.G Noktası büyütme yöntemi hastanın ilişki sırasında duyduğu ağrı sorununu ortadan kaldırmak için genelde lokal anestezi altında yapılmaktadır. G noktasının hastanın belirlenmesinden sonra o bölgeye dolgu enjektesi yapılmaktadır.

Labioplasti nedir?



 Kadın dış genital organlarında genetik veya çoklu doğumlar sonrası ortaya çıkan sarkmanın estetik yönden düzeltilmesi için yapılan ameliyatların geneline verilen bir addır. Son yıllarda yapılan bütün genital estetik ameliyatlar arasında en fazla rağbet edilenidir.


 Kısaca Labioplasti labium minus düzeltilmesi yani genital dudakların estetik görünüm kazandırılmasıdır. Kadınların dış genital bölgesindeki görüntüden duydukları mutsuzluğun giderilmesi amacıyla genital estetik ameliyatları kapsamında uygulanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajinoplasti Operasyonundan Sonra Cinsel İlişki

Kızlık Zarı Muayenesi

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma