Lazerle Genital Bölge Beyazlatma



Kadınların kendilerini güzel hissetmeleri, her anlamda kendilerini beğenmeleri  ile kusursuz olmaları ile yakından ilişkili olan bir durumdur. Günümüzde bayanların bir çoğunun cinsel yaşamda mutlu olmalarını sağlayan tek etken, cinsel organlarına karşı duydukları güven ve beğenidir. Cinsel organlarından yana mutlu olan kadınlar cinsel yaşamda her dönemde aradıkları mutluluğu bulur ve kolayca tatmin olur. Bundan ötürü kadınlar vajinalarını da güzellik unsuru olarak kabul eder ve bu  bölgede yer alan kusurları düzelttirmek için çeşitli operasyonlara başvurur.

Genital Bölgelerin Kararma Problemi

Genital bölge kadınların en hassas olan bölgesidir. Gün boyunca kapalı olmak durumunda olan bölge bakım anlamında son derece titizlik gerektirir. Günlük yaşamda aşırı dar kıyafetler giymek, genital bölgeyi bakımsız bırakmak, pamuklu olmayan iç çamaşırlarını tercih etmek gibi durumlar bu bölgede zamanla kararma gibi problemlerin yaşanmasına yol açar. Normal ten renginden daha koyu tonlara sahip olmak olarak adlandırılan genital bölge kararması birçok kadının cinsel yaşamda mutlu olmasının önüne geçen bir durumdur.

Genital Bölgede Beyazlatma Uygulamaları

Genital Bölgede başlayan kararma zamanla büyüyerek daha geniş bir kısma yayılabilir. Vajina etrafından bacakların iç kısmına kadar yayılan bu renk farkı lazerli beyazlatma uygulamaları sayesinde kolayca düzeltilerek cilt tekrar eski renk tonuna sahip olabilir. Lazer ile uygulanan seansların ardından kadınlar daha açık renkli genital bölgeye sahip olma fırsatına sahip olur.

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/yeni-ozguven-hareketi/Blog/?BlogNo=613924

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajinoplasti Operasyonundan Sonra Cinsel İlişki

Kızlık Zarı Muayenesi