Labioplasti Ankara




Labioplasti nedir? Labioplasti kadınlar için isimlendirilen en iyi jenital estetik ameliyatıdır. Labioplasti ameliyatı,  çoğunlukla bir labium diğerinden daha uzun ve estetik manada rahatsız edici olduğunda, labiaların birinin veya her ikisinin boyutu, ciltteki aşırı çekilme sebebiyle seks diğer fiziksel etkinlikleri rahatsız edici hale getirdiğinde yapılır. Labioplasti cerrahi uygulamalarıyla vajina bölgesinde düzeltme işlemi yapılmaktadır.

 Jenital bölgede oluşan deformasyon ya da sarkmalar ameliyat ile daha estetik bir kazanmaktadır. Ayrıca fiziksel faaliyetler esnasında labiumlar rahatsızlık verebilmektedir. Spor aktiviteleriyle uğraşanlarda geniş büyük labiumların sürtünmesine bağlı tahriş, nedeniyle enfeksiyon bu gibi durumlar yaşanabilir. Dar kıyafet giymekten hoşlananlar aynı sıkıntılar yaşanabilir. Bu fiziksel rahatsızlıklara ek olarak, labianın belirgin göze çarpan görünümünün rahatsız edici olduğunu düşünerek, kendinize olan özgüven duygusunda bir eksiklik oluşabilir.

Kimlere Labioplasti Ameliyatı Yapılır?


Vajina iç dudaklarında deforme, sarkma oluşan ya da vajina da asimetri olmayan ve bu durumdan rahatsız olan kadınlar bu ameliyatlar için doktora başvurabilir. Fakat doktorunuzun bu operasyon için uygun olup olmadığına karar vermesi gereklidir. Vajina bölgesinde oluşan bu durum kadınların cinsel yaşamını olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Labioplasti Ankara ilinde bu operasyon 18 yaşını doldurmuş olan bakire bayanlara da yapılabilmektedir.

Labial Dolgu ( Büyük dudaklara Enjeksiyon)


Bazı hastalar yaşlanmaya ya da  kilo kaybına bağlı, labium majus , dış dudaklardaki doku kaybından şikayet ederler. Bu gibi benzeri durumlarda lokal anestezi altında, vücudun farklı bir yerinden liposuction ile alınan yağ dokusu homojen olacak şekilde düşük basınçlı bir sistemle labium majuslara dolgu maddesi olacak şekilde enjekte edilebilir. Böylece daha genç ve dolgun bir görünüm sağlanmış olur. Hastanın istemesi halinde suni dolgu maddeleri ya da hyaluronik asit içeren kullanılabilmektedir. Gerek doğal, gerek suni dolgu maddeleri,  zaman içerisinde vücut vasıtası ile sebebi ile emilebileceği için, bu cerrahi işlemin belirli zaman aralıklarıyla tekrarlanması gerekebilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajinoplasti Operasyonundan Sonra Cinsel İlişki

Kızlık Zarı Muayenesi

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma